Tandarts meubilair laten maken

Herman Thijs B.V. is een interieurbouwbedrijf uit Tilburg, Brabant, waarbij u tandarts meubilair op maat kunt laten maken. De inrichting speelt een grote rol bij uw tandartsenpraktijk. Het moet de patiënten op hun gemak stellen, maar ook aansluiten bij de looplijnen en bijdragen aan een efficiënte werkwijze. Dat begrijpen wij maar al te goed. Kies er daarom voor om uw tandarts meubilair door ons te laten maken.

Tandarts meubilair laten maken dat voldoet aan al uw wensen en eisen

Naast het design van tandarts meubilair, worden de praktische kanten en WIP richtlijnen, om infecties te voorkomen, ook steeds belangrijker. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij precies hoe we dit in het ontwerp moeten verwerken. Zo krijgt u niet enkel tandarts meubilair dat een lust is voor het oog, maar ook meubilair dat perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Tevens denken wij graag met u mee en stellen we een flexibele en professionele werkhouding op. Zo wordt het gewenste resultaat het snelst behaald.

Meer dan alleen de inrichting voor tandartspraktijken

Niet alleen voor het laten maken van tandarts meubilair schakelt u ons bedrijf uit Brabant in. Wij hebben ook projecten gedaan voor onder andere ziekenhuizen en apotheken. De mogelijkheden zijn, dankzij onze jarenlange werkervaring, eindeloos. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)134 561 971 of vul het online contactformulier in.

Enkele Referenties:

Tandarts koper

Tandartspraktijk Amazone

Orthodontist Spijkers

Mondzorg Prinsenbeek