Bij een apotheek is er altijd sprake van een specifieke inrichting. Hierbij is vaak een specialistische aanpak nodig, omdat er een zo efficiënt mogelijke werkwijze gecreëerd moet worden. In dat geval bent u bij Herman Thijs B.V. uit Tilburg aan het juiste adres. Door onze knowhow op dit gebied, kunnen wij uw ontwerp perfect uitvoeren.

 

Ook voor uw apotheek uit Tilburg realiseren wij de ideale inrichting

Dankzij onze verregaande automatisering, combineren wij vakmanschap met constante hoge kwaliteit. Voor de specialistische lade-indelingen maken wij gebruik van Willach componenten, maar wij denken ook graag met u mee. Dankzij 80 jaar aan werkervaring in deze branche, weten wij precies wat er nodig is om een hoogwaardige interieurinrichting te ontwikkelen. Zo bent u verzekerd van een optimale inrichting van uw apotheek die volledig bij uw wensen en eisen aansluit.

Uitgebreid portfolio aan projecten

Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd, hebben wij een portfolio ontwikkeld waar we trots op zijn. Zo hebben wij de interieur mogen verzorgen van het Gemeentehuis in Oisterwijk, maar ook het interieur van de Politie in Midden en West Brabant. Bekijk het portfolio op onze website en doe inspiratie op voor de inrichting van uw apotheek. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze kennis en kunde? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31(0)134 561 971 of vul het online contactformulier in.