• Zowel maatwerk als compleet interieur
  • Duurzaamheid staat centraal
  • Ruim 80 jaar ervaring

Interieurbouw ziekenhuis in Tilburg

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat de interieurbouw voor uw ziekenhuis kan realiseren? Dan bent u bij Herman Thijs B.V. aan het juiste adres. Ruim 80 jaar ervaring en de gebundelde ervaring van drie generaties vormen de basis van ons bedrijf. Hierdoor weten wij als geen ander hoe we de interieurbouw van uw ziekenhuis moeten verwezenlijken.

Bekijk gerealiseerde projecten Of stel ons een vraag

Wij realiseren alles voor de interieurbouw van uw ziekenhuis

De interieurbouw van een ziekenhuis in Tilburg bestaat uit verschillende elementen. Zo wilt u uw patiënten hartelijk ontvangen bij de receptiebalie. U wilt dat ze een goede eerste indruk krijgen wanneer ze binnen komen lopen. Wellicht ziet u graag moderne banken en stoelen in de wachtruimte of kantine van uw ziekenhuis laten plaatsen. Maar ook modulaire kasten spelen een grote rol bij een efficiënte werkwijze binnen uw ziekenhuis. Eén ding is zeker: wat voor interieurbouw u ook voor uw ziekenhuis voor ogen heeft, wij realiseren het graag.

Een professionele en flexibele werkwijze

Wij beschikken enkel over opgeleide werknemers die beschikken over veel kennis en kunde. Daarnaast staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij ons hoog in het vaandel, waardoor de duurzaamheid van de interieurbouw van uw ziekenhuis gewaarborgd blijft. Tevens hebben wij een flexibele en professionele werkwijze, waardoor wij graag met u meedenken en het onderste uit de kan halen voor uw project. Wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)134 561 971 of vul het online contactformulier in.