Bedrijfsfilm

In onze bedrijfs film kunt een kijkje nemen achter de schermen van ons bedrijf


Kwaliteit tot in het kleinste detail
Herman Thijs BV richt zich op interieur oplossingen op maat. De interieurs zijn vervaardigd van duurzame materialen binnen de vraag en het budget van de klant. Het verschil zit hem met name in de enorme aandacht voor de perfecte afwerking, tot in het kleinste detail. Hieraan danken de projecten van Herman Thijs hun bijzondere uitstraling.

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding
Samen met een team van gerenomeerde ontwerpers en binnenhuisarchitecten en ervaren interieurbouwers staat Herman Thijs garant voor projecten van topkwaliteit. Het bedrijf is als geen ander in staat om creatieve ideeen binnen ieder segment te vertalen naar kwalitatief hoogwaardige projecten met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Alles in eigen huis
Herman Thijs BV voert alle productiewerkzaamheden in eigen beheer uit. Hierdoor is het bedrijf niet gebonden aan standaardmaten en kan het flexibel werken met alle breedte-, diepte- en hoogtematen. De ruime werkplaats is voorzien van een modern machinepark met computergestuurde CNC-machines. Hierdoor zijn er ondenkbaar veel geavanceerde houtbewerkingen mogelijk