Bar op maat

Herman Thijs B.V. maakt unieke meubels, zoals een bar op maat, voor de horeca. Deze kunnen gerealiseerd worden in diverse stijlen. Heeft u een idee of ontwerp of wilt u een plan voor een bar op maat? Wij voeren het voor u uit. Wij kunnen voor u een passend interieur uitwerken en produceren. En dat volledig naar uw wensen en eisen.

 

Duurzaamheid staat centraal bij het realiseren van een bar op maat

Wij zijn overtuigd dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) verankerd dient te zijn in de grenen van de organisatie. Verantwoord ondernemen kan voor verschillende partijen nieuwe mogelijkheden creëren, dankzij het combineren van duurzaamheid en innovatie. Dit is dan ook de reden dat wanneer wij een bar op maat maken, we gebruikmaken van hout met een FSC- of PEFC-keurmerk. Dit hout is legaal geoogst en duurzaam beheerd. Hierdoor kunnen wij niet alleen de duurzaamheid van de bar op maat waarborgen, maar ook de kwaliteit.

Enkel opgeleide werknemers in dienst

Bij Herman Thijs B.V. werken alleen opgeleide mensen die écht goed zijn in hun werk. Hierdoor bent u er zeker van dat uw bar op maat volledig bij uw wensen aansluit, maar ook nog eens op een professionele manier gerealiseerd wordt. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31(0)134 561 971 of vul het online contactformulier in. Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan de eerdere projecten waar wij aan gewerkt hebben.