Een bar op maat in Brabant of daarbuiten

Herman Thijs B.V. uit Tilburg maakt unieke meubels, zoals een bar op maat, voor de horeca in heel Brabant en ver daarbuiten. Deze barren kunnen gerealiseerd worden in diverse stijlen. Heeft u een idee of ontwerp of wilt u een plan voor een bar op maat? Wij voeren het voor u uit. Wij kunnen voor u een passend interieur uitwerken en produceren. En dat volledig naar uw wensen en eisen.

 

Duurzaamheid staat centraal bij het realiseren van een bar op maat

Wij zijn overtuigd dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) verankerd dient te zijn in de genen van de organisatie. Verantwoord ondernemen kan voor verschillende partijen nieuwe mogelijkheden creëren, dankzij het combineren van duurzaamheid en innovatie. Dit is dan ook de reden dat wanneer wij een bar of een ander meubelstuk op maat maken, we gebruikmaken van hout met een FSC- of PEFC-keurmerk. Dit hout is legaal geoogst en duurzaam beheerd. Hierdoor kunnen wij niet alleen de duurzaamheid van de bar op maat waarborgen, maar ook de kwaliteit.

Enkel opgeleide werknemers in dienst

Bij Herman Thijs B.V. werken alleen opgeleide mensen die écht goed zijn in hun werk. Hierdoor bent u er zeker van dat uw bar op maat volledig bij uw wensen aansluit, maar ook nog eens op een professionele manier gerealiseerd wordt door vakkundige mensen uit Tilburg, Brabant. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31(0)134 561 971 of vul het online contactformulier in. Wilt u inspiratie opdoen voor het interieur van uw horecazaak? Bekijk dan de eerdere projecten waar wij aan gewerkt hebben.