• Zowel maatwerk als compleet interieur
  • Duurzaamheid staat centraal
  • Ruim 80 jaar ervaring

Meubels op maat in Brabant

Herman Thijs B.V. uit Tilburg, Brabant, is al meer dan 80 jaar dé expert in het maken van meubels op maat. En niet alleen meubels. Wij verzorgen daarnaast uw volledige interieur op maat. Met onze meubels op maat, waarbij duurzaam hout de hoofdrol speelt, weten wij elk interieur in Brabant en daarbuiten tot in de puntjes te verwezenlijken. Neem contact met ons op en bespreek wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk gerealiseerde projecten Of stel ons een vraag

Het maken van meubels op maat is onze passie

Het maken van meubels op maat, of een compleet interieur op maat, is waar de passie van onze vakmensen uit Brabant ligt. Al sinds 1934 zijn wij actief als interieurbouwbedrijf. We zijn begonnen met het maken van meubels op maat, zoals schoolmeubels, in Brabant. Maar door ons grote succes en toenemende bekendheid binnen de provincie Brabant verlegden we onze focus op het maken van een compleet interieur op maat. Denk hierbij aan kasten, zitmeubels en tafels, maar bijvoorbeeld ook aan volledige keukens op maat. Dankzij de gebundelde kennis en kunde van drie generaties, bent u bij ons aan het juiste adres voor een interieur naar wens.

Maatwerkmeubelen met het oog op duurzaamheid

Bij ons staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Wij zijn namelijk van mening dat MVO nieuwe mogelijkheden creëert voor verschillende partijen, dankzij de combinatie van innovatie en duurzaamheid. Wij werken enkel met hout dat is voorzien van een PEFC- of FSC-keurmerk. Hiermee kunnen wij zowel de duurzaamheid als kwaliteit van onze meubels te allen tijde garanderen.

Advies op maat voor uw meubels en interieur vanuit Brabant

Wij werken enkel met ervaren en opgeleide werknemers, waardoor wij altijd een professionele werkhouding kunnen garanderen. Dankzij de kennis en kunde waar zij over beschikken, bieden wij een flexibele werkwijze aan waarbij we graag met u meedenken. Zo voorzien we u van advies op maat voor uw meubels of interieur. Bij gevolg weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt en dat alles volledig aansluit op uw wensen en eisen. Heeft u nog vragen over onze diensten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van keukenblokken bijvoorbeeld? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)134 561 971 of door het invullen van het online contactformulier.