• Zowel maatwerk als compleet interieur
  • Duurzaamheid staat centraal
  • Ruim 80 jaar ervaring

Horeca interieurbouw in Brabant en daarbuiten

Wanneer u werkzaam bent in de horeca, dan weet u als geen ander dat interieurbouw een belangrijke rol speelt. Dit bepaalt namelijk de sfeer van uw horecagelegenheid en dat is vaak waar uw gasten op af komen. Schakel Herman Thijs B.V. uit Tilburg in wanneer u zeker wilt zijn van de beste kwaliteit. Met ruim 80 jaar ervaring in de interieurbouw, weten wij als geen ander hoe we projecten moeten realiseren in de horeca, retail en de zorg in Brabant en daarbuiten.

Bekijk gerealiseerde projecten Of stel ons een vraag

Ook voor de horeca weten wij de juiste interieurbouw toe te passen

Al sinds 1934 staan wij bekend als interieurbouwbedrijf. Inmiddels hebben wij drie generaties aan kennis en kunde die wij dagelijks bundelen om de gewenste resultaten bij onze projecten te verwezenlijken. De medewerkers die wij in dienst hebben, zijn allen geschoold in een discipline die met ons vakgebied te maken heeft. Onze professionele en flexibele houding, in combinatie met onze kennis en kunde vormt de basis voor het bedrijf dat wij vandaag de dag zijn. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, altijd.

Interieurbouw op maat voor in de horeca in Brabant en daarbuiten

In de loop der jaren hebben wij al aan verschillende interieurbouw projecten in de horeca in Brabant mogen werken. Zo hebben wij een bar mogen ontwikkelen voor Café Den Bogaard in Moergestel, maar hebben wij ook ervaring met maatwerkmeubelen voor in keukens. Wat voor specifieke wensen u ook heeft, wij maken het voor u mogelijk. Wenst u meer informatie te ontvangen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)134 561 971 of vul het online contactformulier in.