Voor deze kantoorinrichting mochten wij de gehele vaste meubilering en betimmering leveren.

Renovatie kantoor BOM

De BOM stimuleert bedrijven, overheden en kennisinstellingen om de economische ambities van Brabant waar te maken. Uitgangspunt is het bieden van slimme oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. De kerntaken van de BOM zijn het smeden van samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en instellingen, het aantrekken van buitenlandse bedrijven, het risicodragend investeren in startende en groeiende innovatieve ondernemingen en het ontwikkelen van bedrijfslocaties.

De BOM heeft werkconcept aangepast aan de huidige groei en de veranderende markt. Het markante glazen gebouw aan de Goirlseweg te Tilburg is hiervoor aan de binnenzijde grondig worden gerenoveerd. De gehele indeling ging op de schop en is helemaal ingericht met een nieuw werkconcept voor de BOM.

Architect Stephan Haans uit Tilburg heeft in opdracht van Quadrant4 het ontwerp gemaakt met speelse items en duidelijke zichtlijnen. Bovendien geeft hij het gebouw aan de binnenzijde haar transparante karakter terug.

In opdracht van Heerkens van Bavel mocht Herman Thijs voor dit prestigieuze project de gehele vaste meubilering en wandbetimmering uitvoeren.

Dit project is in Duurzaam hout uitgevoerd!