Luxe RVS Keuken / RVS Kookeiland

Een luxe roestvrijstalen (rvs) keuken is nu verkrijgbaar! Onder het label SERIOUS KITCHEN levert Herman Thijs B.V. Interieurbouw Tilburg luxe rvs keukens en kookeilanden. Omdat wij ook interieurbouwer zijn kunnen wij inspelen op de wensen van de klant. Dat beperkt zich niet alleen tot meubels. Wij verzorgen indien gewenst ook uw volledige interieur op maat. Met onze maatwerkmeubelen, waarbij duurzaam hout de hoofdrol speelt, weten wij elk interieur tot in de puntjes te verwezenlijken.

Kies voor een prachtige roestvrijstalen keuken op maat

Het maken van meubels op maat, of zelfs een complete luxe roestvrijstalen (rvs) keuken , is waar onze passie ligt. Al sinds 1934 zijn wij actief als interieurbouwbedrijf. We zijn begonnen met het maken van meubels op maat, zoals schoolmeubels. Maar door ons grote succes en toenemende bekendheid binnen de regio verlegden we onze focus op het maken van een interieur op maat. Denk hierbij aan kasten, zitmeubels, tafels en meer. Dankzij de gebundelde kennis en kunde van drie generaties bent u bij ons aan het juiste adres voor maatwerkmeubelen en een interieur op maat. Nu bent u ook voor een luxe roestvrijstalen (rvs) keuken bij ons aan het juiste adres!

Maatwerkmeubelen met oog op duurzaamheid

Bij ons staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Wij zijn namelijk van mening dat MVO nieuwe mogelijkheden creëert voor verschillende partijen, dankzij de combinatie van innovatie en duurzaamheid. Wij werken enkel met hout dat is voorzien van een PEFC- of FSC-keurmerk. Hiermee kunnen wij zowel de duurzaamheid als kwaliteit van de maatwerkmeubelen te allen tijde garanderen.

Advies op maat voor het plaatsen van uw luxe roestvrijstalen (rvs) keuken

Wij werken enkel met ervaren en opgeleide werknemers, waardoor wij altijd een professionele werkhouding kunnen garanderen. Dankzij de kennis en kunde waar zij over beschikken, bieden wij een flexibele werkwijze aan waarbij ze graag met u meedenken. Zo voorzien ze u van advies op maat bij het plaatsen van uw luxe roestvrijstalen (rvs) keuken of ander maatwerkproject. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31(0)13 4559297 of het online contactformulier in te vullen.

Bekijk gerealiseerde projecten Of stel ons een vraag