• Zowel maatwerk als compleet interieur
  • Duurzaamheid staat centraal
  • Ruim 85 jaar ervaring

Rvs keukenblok in Brabant of elders

Wanneer u uw keuken wilt verbouwen en u hier graag een rvs keukenblok en kookeiland in wilt verwerken, bent u bij Herman Thijs B.V. uit Tilburg, Brabant in goede handen. Wij zijn al meer dan 85 jaar een innovatief interieurbouwbedrijf en kunnen daardoor allerlei totaalconcepten naar wens leveren. Wij werken nauw samen met gerenommeerde ontwerpers en binnenhuisarchitecten, die uw eisen en ideeën voor uw nieuwe keuken vertalen naar een passend ontwerp. Vervolgens gaan we aan de slag om het perfecte eindresultaat te realiseren.

Een prachtige keuken met een rvs keukenblok en kookeiland

Houdt u van moderne en luxe keukens en heeft u veel ruimte voor een keuken? Dan mag, naast een rvs keukenblok, een rvs kookeiland natuurlijk niet ontbreken. Waarom u deze het beste van roestvast staal laat maken, heeft diverse redenen. Dit materiaal is onder andere:

  • Makkelijk schoon te maken en houden
  • Sterk en duurzaam
  • Hittebestendig

Deskundig advies en professionele montage

Bij Herman Thijs B.V. werken we enkel met ervaren en goed opgeleide werknemers. Hierdoor voorzien we u altijd van deskundig advies en professionele montage. We zijn flexibel en denken graag tot in detail met u mee. Deze werkwijze zorgt ervoor dat het hele proces, inclusief het eindresultaat, compleet naar tevredenheid wordt volbracht.

Ontdek de mogelijkheden

Zowel bedrijven als particulieren uit Brabant en omgeving helpen wij graag aan een rvs keukenblok en kookeiland op maat. Wilt u uw complete keuken of interieur onder handen laten nemen? Daar deinzen we niet voor terug! Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op om uw opties te bespreken. Bel naar 013 4561971 of stuur een e-mail naar mail@herman-thijs.nl.