• Zowel maatwerk als compleet interieur
  • Duurzaamheid staat centraal
  • Ruim 80 jaar ervaring

Keukens op maat in Brabant

Het realiseren van keukens op maat is een van de specialiteiten van Herman Thijs B.V. uit Tilburg, Brabant. Wilt u luxe keukenblokken van rvs? Of wilt u graag een kookeiland? Niets is voor ons te gek. Wij gaan graag de uitdaging aan om uw droomkeuken te realiseren. Niet alleen in Brabant, waar we vandaan komen, maar ook ver daarbuiten hebben wij al diverse keukens op maat verwezenlijkt.

Bekijk gerealiseerde projecten Of stel ons een vraag

Keukens op maat gemaakt van duurzame materialen in Brabant

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een belangrijk uitgangspunt binnen ons bedrijf. Wij werken bijvoorbeeld enkel met houtsoorten die zijn voorzien van een FSC- of PEFC-keurmerk. Daarnaast focussen we ons bij elk project op duurzaamheid. Ook wanneer we keukens op maat maken voor opdrachtgevers in Brabant of daarbuiten houden we duurzaamheid in het oog.

Keukens op maat voor particulieren en zakelijke klanten

Niet alleen als particulier kun je bij ons terecht voor een keuken op maat, maar ook als zakelijke klant. Bovendien realiseren we naast keukens ook specifiekere opdrachten gericht op de branche. Zo hebben we al diverse interieurs ontworpen voor bijvoorbeeld:

Informeer naar de mogelijkheden

Zoals u waarschijnlijk al begrijpt, zijn de mogelijkheden bij Herman Thijs B.V. eindeloos. Omdat we al meer dan 80 jaar dé expert zijn op het gebied van totaalconcepten, kunt u rekenen op vakmanschap, technische knowhow en maatwerk. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door het online contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31(0)134 561 971.