Professionele AV oplossingen

Maak een verpletterende eerste indruk op prospects. Pas innovatieve conferencetechnieken toe waardoor vergaderingen soepel lopen en presentaties meer impact maken. Bied comfort aan uw bezoekers en laat vermoeidheid of ongemak geen factor zijn die een succesvolle meeting in de weg zit.

De inrichting van een boardroom, conferentiezaal of spreekruimte draagt in belangrijke mate bij aan de prestaties die daar geleverd worden.

Met de op maat gemaakte conferentietafels, katheders en presentatiewanden van Hero Furniture kiest u voor de absolute top op het gebied van conference furniture.

Het maken van meubels op maat is onze passie

Het maken van meubels op maat, of een compleet interieur op maat, is waar onze passie ligt. Al sinds 1934 zijn wij actief als meubelmakers. We zijn begonnen met het maken van meubels op maat, zoals schoolmeubels. Maar door ons grote succes en toenemende bekendheid binnen de regio verlegden we onze focus op het maken van een interieur op maat. Denk hierbij aan kasten, zitmeubelstafels en meer. Dankzij de gebundelde kennis en kunde van drie generaties, bent u bij ons aan het juiste adres voor maatwerkmeubelen en een interieur op maat. HERO Furniture is de ideale mix tussen design en fabricage. Rogier Extra is ontwerper met AV ervaring. Herman Thijs is de meubelmaker met een grote productie capaciteit. Samen met onze medewerkers brengen we een totaal pakket van concept tot installatie op uw locatie. werken enkel met ervaren en opgeleide werknemers, waardoor wij altijd een professionele werkhouding kunnen garanderen. Bij ons staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Wij zijn namelijk van mening dat MVO nieuwe mogelijkheden creëert voor verschillende partijen, dankzij de combinatie van innovatie en duurzaamheid. Wij werken enkel met hout dat is voorzien van een PEFC- of FSC-keurmerk. Hiermee kunnen wij zowel de duurzaamheid als kwaliteit van de maatwerkmeubelen te allen tijde garanderen.

Advies op maat .

Wij werken enkel met ervaren en opgeleide werknemers, waardoor wij altijd een professionele werkhouding kunnen garanderen. Dankzij de kennis en kunde waar zij over beschikken, bieden wij een flexibele werkwijze aan waarbij ze graag met u meedenken. Zo voorzien ze u van advies op maat voor uw meubels of interieur. Bij gevolg weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt en dat alles volledig aansluit op uw wensen en eisen. Heeft u nog vragen over onze diensten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerkmeubelen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0) 85 877 05 51 of stuur een mail naar herman@hero-furniture.nl

 

Bekijk onze speciale website : www.hero-furniture.nl