• Zowel maatwerk als compleet interieur
  • Duurzaamheid staat centraal
  • Ruim 80 jaar ervaring

Winkel interieurbouw

Wanneer u een eigen winkel opent, speelt interieurbouw natuurlijk een grote rol. De winkelinrichting is wat bijdraagt aan de sfeer van uw winkel en dat is wat u met interieurbouw wilt bereiken. Wanneer u Herman Thijs B.V. inschakelt, kunt u vertrouwen op kwaliteit. Met ruim 80 jaar ervaring in de interieurbouw, weten wij als geen ander hoe we de inrichting voor de retail, zorg en horeca moeten realiseren.

Bekijk gerealiseerde projecten Of stel ons een vraag

Laat voor uw winkel ons de interieurbouw regelen

Al sinds 1934 zijn wij dé expert op het gebied van interieurbouw en houden wij ons bezig met onder andere winkelinrichting en maatwerkmeubels. Wij hebben enkel ervaren en geschoolde werknemers in dienst, die allen een professionele en flexibele werkhouding aannemen. Hierdoor denken wij met uw mee over uw project, de wensen voor de winkelinrichting en de interieurbouw die daarbij vervolgens bij past.

Interieurbouw in de retail die in de prijzen gevallen is

Om een voorbeeld te geven van een project waar wij de interieurbouw voor hebben verwezenlijkt in de retail sector, kunnen wij met trots Smits Schoenen noemen. Hier hebben wij qua interieurbouw een etalage, zitmeubilair en presentatieplateau mogen creëren die allemaal bijdragen aan de sfeer van de winkelinrichting. Smit Schoenen won hiervoor dan ook de Retail Jaarprijs van 2007, in de categorie Beste Retail Design. Wij zijn er natuurlijk uitermate trots op dat wij hier deel van uit maken.

Duurzaamheid speelt een grote rol bij de interieurbouw in de retail

Bij Herman Thijs B.V. hebben wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Hierdoor werken wij enkel met houtsoorten die zijn voorzien van een FSC- of PEFC-keurmerk. Inmiddels hebben wij MVO verankerd in de grenen van onze organisatie, waardoor alle projecten die wij realiseren gericht zijn op duurzaamheid.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor de interieurbouw van uw winkel?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door het online contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31(0)134 561 971.