• Zowel maatwerk als compleet interieur
  • Duurzaamheid staat centraal
  • Ruim 80 jaar ervaring

Schoolinterieur

Het schoolinterieur heeft een grote invloed op de leerprestaties van de leerlingen. Wanneer de schoolbanken, klaslokalen en gemeenschappelijke ruimtes allemaal in orde zijn, gaan de leerlingen met meer plezier naar school. Daarnaast stimuleert het de ontwikkeling van de leerlingen. Maar het ideale schoolinterieur laat u natuurlijk enkel realiseren door een ervaren bedrijf. Schakel daarom Herman Thijs B.V. in Tilburg in.

Bekijk gerealiseerde projecten Of stel ons een vraag

Een familiebedrijf in Tilburg dat alles in huis heeft voor uw schoolinterieur

Wij zijn een familiebedrijf dat al drie generaties lang kennis en kunde weet om te zetten in verschillende projecten. We begonnen in 1934 als meubelbedrijf, wat het fundament zet voor het bedrijf dat we vandaag de dag zijn. We hebben in de loop der jaren veel ervaring op weten te bouwen met het produceren van moderne schoolmeubels en andere vereisten voor een schoolinterieur. Maar ook voor onder andere zitmeubilairmodulaire kastenbarsreceptie balies en vitrinekasten kunt u ons inschakelen.

Ervaren medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn

Onze ervaren werknemers hebben allemaal een opleiding gevolgd die te maken heeft met de werkzaamheden die ze bij ons uitvoeren. Daarnaast zorgt onze professionele en flexibele werkwijze ervoor dat wij altijd met u meedenken en tot de juiste oplossing weten te komen. Bent u benieuwd wat wij voor uw schoolinterieur kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)134 561 971 of vul het online contactformulier in.