• Zowel maatwerk als compleet interieur
  • Duurzaamheid staat centraal
  • Ruim 80 jaar ervaring

Het interieur van uw kantoor in Brabant of elders

Het interieur van uw kantoor in Brabant wilt u enkel uitbesteden aan een ervaren bedrijf. Uw kantoorinrichting draagt bij aan de sfeer die u creëert voor uw werknemers. Wanneer u zeker wilt zijn van het beste resultaat voor het interieur van uw kantoor, schakelt u Herman Thijs B.V. uit Tilburg (Brabant) in. Met ruim 80 jaar ervaring als interieurbouwbedrijf in Brabant en daaromheen, weten wij als geen ander hoe we het ideale interieur voor uw kantoor moeten realiseren.

Bekijk gerealiseerde projecten Of stel ons een vraag

Wij zetten jarenlange kennis en kunde in voor het interieur van uw kantoor

Wij zijn een familiebedrijf dat al drie generaties bestaat. De kennis en kunde die wij in die tijd hebben opgebouwd, benutten wij graag bij de realisatie van de inrichting van uw kantoor. Wij hebben al meerdere projecten mogen verwezenlijken, waardoor wij een aanzienlijk portfolio op hebben weten te bouwen. Van de receptiebalie voor een ziekenhuis tot modulaire kasten in een apotheek, maar ook de boekenkasten voor de bibliotheek in Apeldoorn. De mogelijkheden voor de inrichting van een interieur zijn bij ons eindeloos, ook voor uw kantoor in Brabant of elders.

Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk

Wij zijn een groot voorstander van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Daarom maken wij enkel gebruik van hoogwaardige houten elementen, die voorzien zijn van een FCS- of PEFC-keurmerk. Hierbij bent u er zeker van dat het hout legaal geoogst is en duurzaam beheerd wordt. Zo kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid van het interieur op uw kantoor verzekeren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het interieur van uw kantoor? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)134 561 971 of vul het online contactformulier in.