• Zowel maatwerk als compleet interieur
  • Duurzaamheid staat centraal
  • Ruim 80 jaar ervaring

Interieurbouw in de zorg

Dankzij meer dan 80 jaar aan werkervaring in de interieurbouw, weet Herman Thijs B.V. uit Tilburg, Brabant, hoe we met zorg en aandacht uw interieur kunnen realiseren. Of het nu gaat om maatwerkmeubelen of een compleet interieur: wij maken het voor u mogelijk.

Bekijk gerealiseerde projecten Of stel ons een vraag

Interieurbouw in de zorg waar met aandacht aan gewerkt wordt

In 1934 begon ons bedrijf als meubelbedrijf. Dit vormde de basis van het interieurbouwbedrijf dat wij vandaag de dag zijn. Wij hebben al aan verschillende projecten mogen werken, waar wij erg trots op zijn. Zo hebben we de interieurbouw voor Smits Schoenen mogen verzorgen, maar ook maatwerk meubilair voor het Elizabeth Ziekenhuis in Tilburg. Wij werken enkel met opgeleide werknemers, die beschikken over een professionele en flexibele werkhouding. Zo weten wij zeker dat we de interieurbouw in diverse branches, zoals de zorg, de aandacht kunnen geven die het verdient.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wij zijn van mening dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen verankerd moet zijn in de genen van de organisatie. Dit biedt verschillende partijen namelijk nieuwe mogelijkheden, dankzij de combinatie van duurzaamheid en innovatie. Wij proberen dit dan ook te allen tijde door te voeren in de werkwijze die wij hanteren. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft interieurbouw in de zorg of in winkels in Brabant of daarbuiten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31(0)134 561 971.