Daarom Herman Thijs B.V.

Met een ontwerp op zak bent u op zoek naar een interieurspecialist die uw plan kan uitvoeren. De keuze is enorm, dus waarom zou u kiezen voor Herman Thijs B.V.? We hebben de redenen voor u op een rijtje gezet:

Kwaliteit staat bij Herman Thijs

Kwaliteit staat bij Herman Thijs B.V. hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te waarborgen hebben wij een kwaliteitmanagementsysteem, en worden wij door klanten beoordeeld via ervaringsonderzoeken.

Wij hebben korte levertijden

Indien nodig kunnen wij uw opdracht binnen korte tijd uitvoeren. Dat kan door een combinatie van een efficiënte manier van werken, een goede taakverdeling tussen specialisten en ondersteunend personeel, geen bureaucratie en het gebruik van de nieuwste machines en software.

Milieubewust

Herman Thijs B.V. is milieubewust. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke materialen en zijn daarom ook FSC®- en PEFC™ gecertificeerd. Lees meer over duurzaam hout.

Tevreden cliënten

Uiteraard zeggen wij van onszelf dat wij goed zijn, maar wij vragen dit ook aan al onze klanten door middel van een enquête. Na afronding van uw opdracht krijgt u van ons een enquête waarop u aan kunt geven wat u van onze dienstverlening vond en op welke punten we die eventueel zouden kunnen verbeteren.

Wij werken samen met sterke partijen

Om de kwaliteit en  leverbetrouwbaarheid te waarborgen stellen wij hoge eisen aan onze toeleveranciers en de te verwerken materialen.

Balie Irene Wust ijsbaan

Balie Irene Wust Ijsbaan