Receptiebalie op maat

Herman Thijs B.V. is dé partij die u inschakelt voor een receptiebalie op maat. De entree van uw organisatie is het eerste wat uw bezoekers te zien krijgen, waardoor een goed verzorgde balie belangrijk is. U wilt ten slotte dat uw bezoekers een goede indruk krijgen van uw entree. Een mooie receptiebalie op maat geeft u de mogelijkheid om uw bezoekers professioneel te ontvangen.

 

Een receptiebalie op maat gerealiseerd door ervaren werknemers

Wij hebben al ruim 80 jaar ervaring met interieurbouw. Wij hebben daarom ook grote projecten op onze naam hebben staan, zoals de receptiebalie van het Elizabeth Ziekenhuis en de PAAZ afdeling van het Tweesteden Ziekenhuis te Tilburg. Wij behartigen al uw wensen en wij denken graag met u mee. Wij bieden daarnaast een professionele en flexibele werkhouding aan en beschikken enkel over opgeleide werknemers die écht goed zijn in wat ze doen. Zo kunnen wij u te allen tijde de kwaliteit bieden waar wij om bekend staan. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

Onze jarenlange ervaring werpt zijn vruchten af

De jarenlange werkervaring heeft geleid tot veel kennis en kunde, die wij dagelijks inzetten tijdens onze werkzaamheden. Wij hebben ervaring met het maken van een receptiebalie op maat en deze ervaring passen wij bij elk project toe. Heeft u vragen over onze werkwijze of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31(0)134 561 971 of vul het online contactformulier in.