Vacature Allround Meubelmaker / Interieurbouwer

Als allround meubelmaker/interieurbouwer ben je handig en creatief ingesteld. Je vindt het leuk om te werken met verschillende materialen en daar vervolgens iets moois van te maken. Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig, ook onder tijdsdruk.

De functie

Je kerntaak bestaat uit het samenstellen, bewerken en afwerken van meubels en interieurbouwprojecten, voor bedrijven en particulieren, in de hoogste moeilijkheidsgraad. Met de Werkvoorbereider lees en bespreek je werktekeningen, waarna je je zelfstandig uitvoert. Je werkt in de productieruimte en maakt daarbij zelfstandig en verantwoordelijk gebruik van diverse machines en gereedschappen die je tevens controleert, in goede staat houdt en schoonhoudt.

Je taken en verantwoordelijkheden:

  • Het zelfstandig vervaardigen van speciaal meubilair volgens werktekeningen.
  • Het zelfstandig samenstellen en vormgeven van voorbewerkte onderdelen tot een eindproduct.
  • Tijdens de productie onderdelen controleren op maatvoering, kwaliteit, vlakheid, etc.
  • Gereedmaken van meubilair voor vervoer en montage met alle bevestigingsmaterialen en toebehoren.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een hoge technische en theoretische kennis en (ruimtelijk) inzicht.
  • Je bent zelfstandig en toont veel eigen initiatief: als allround meubelmaker zoek je zelfstandig naar de juiste (technische) oplossingen.
  • Je hebt een VMBO-niveau of MBO-niveau 3 of hoger, met een aanvullende gerichte beroepsopleiding; of gelijkwaardige kennis en ruime werkervaring.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende baan voor 4 tot 5 dagen per week. Het salaris wordt vastgesteld in overeenstemming met de inhoud van de functie en je ervaring. Je krijgt de kans om mee te groeien binnen een modern en dynamisch bedrijf.

Herman Thijs B.V.

Wij zijn een professioneel bedrijf, goed georganiseerd en met moderne machines en ambitieuze mensen. Je komt terecht in een informeel en gemoedelijk team waar een prettige sfeer heerst en waarin de lijnen kort zijn. Iedereen is actief betrokken bij het organiseren en uitvoeren van het werk. Je mag over (bijna) alles meedenken en overleggen. We besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke wensen en doelen. En natuurlijk bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren op deze functie?

Stuur je sollicitatie voorzien van CV voor naar h.thijs@herman-thijs.nl, t.a.v. Herman Thijs.

Voor vragen kun je ook contact opnemen met Herman Thijs, telefoonnummer: 013-4561971