• Zowel maatwerk als compleet interieur
  • Duurzaamheid staat centraal
  • Ruim 85 jaar ervaring

Praktijkinrichting

De praktijkinrichting speelt een grote rol bij uw patiënten. Wanneer deze op orde is, straalt dat orde en rust uit naar uw patiënten. Zo neemt het vertrouwen in u en uw praktijk toe. Het is echter te begrijpen dat u de praktijkinrichting enkel wilt laten realiseren door een ervaren interieurbouwbedrijf. In dat geval doet u er goed aan om Herman Thijs B.V. Tilburg in te schakelen. Dankzij de gebundelde ervaring en kennis van drie generaties, weten wij als geen ander hoe wij het onderste uit de kan moeten halen voor uw praktijkinrichting.

Bekijk gerealiseerde projecten Of stel ons een vraag

Wij realiseren de praktijkinrichting die u voor ogen heeft

Dankzij ruim 80 jaar ervaring, zijn wij de aangewezen partij voor het realiseren van uw praktijkinrichting. Wilt u de praktijk voorzien van een zitmeubel dat bijdraagt aan de sfeer of wilt u een functionele modulaire kast? Of wilt u juist van de receptiebalie in Tilburg iets moois maken, waardoor uw patiënten gelijk een goede eerste indruk opdoen wanneer ze de praktijk inlopen? Wij maken het allemaal voor u mogelijk. Dankzij onze professionele en flexibele werkhouding denken we met u mee. Hierdoor realiseren wij samen de praktijkinrichting die u voor ogen heeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw praktijkinrichting in Tilburg? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31(0)134 561 971. Onze medewerkers staan u graag te woord.