Werkvoorbereider / Tekenaar interieurbouw

Als Werkvoorbereider / Tekenaar interieurbouw ben je verantwoordelijk voor het van A tot Z uitwerken van de projecten. Je maakt zelfstandig technische werktekeningen van de diverse interieuronderdelen per productie. Je werkt veel samen met de opdrachtgever, maar ook met de meubelmaker/interieurbouwer en de calculator.
Je taken en verantwoordelijkheden:

  • Het juist voorbereiden van de werken; het analyseren van de opdracht; het klaarzetten en uitdelen van de juiste gegevens naar de werkplaats.
  • Het zorgdragen voor het gereed staan van de gegevens die benodigd zijn voor het aansturen van de platenzaag, CNC machine en de kantenverlijmer ten behoeve van het productieproces.
  • Het verzamelen en ordenen/organiseren van de gegevens die benodigd zijn voor de interne montage van de diverse interieuronderdelen.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een relevante opleiding op MBO- of HBO-niveau en/of minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit met ICT is een vereiste.
  • Je hebt voldoende kennis van en ervaring met de volgende software pakketten: AutoCad, Proteus/IMOS, Microsoft Office (met name Excel). ( zie ook filmpje onder)
  • Je beschikt over een helicopterview en bent in staat een project van A tot Z te overzien.
  • Je bent in staat om zowel individueel als in teamverband te werken; je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent in staat om snel te schakelen, en je werkt kostenbewust en klantgericht
  • Je voelt je verantwoordelijk voor de werkzaamheden en handelt daar ook naar.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende fulltime baan. Het salaris wordt vastgesteld in overeenstemming met de inhoud van de functie en je ervaring. Je krijgt de kans om mee te groeien binnen een modern en dynamisch bedrijf.

Herman Thijs B.V.

Wij zijn een professioneel bedrijf, goed georganiseerd en met moderne machines en ambitieuze mensen. Je komt terecht in een informeel en gemoedelijk team waar een prettige sfeer heerst en waarin de lijnen kort zijn. Iedereen is actief betrokken bij het organiseren en uitvoeren van het werk. Je mag over (bijna) alles meedenken en overleggen. We besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke wensen en doelen. En natuurlijk bieden je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren op deze functie?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar h.thijs@herman-thijs.nl, t.a.v. Herman Thijs.

Voor vragen kun je ook contact opnemen met Herman Thijs, telefoonnummer: 013-4561971