Serious Kitchen

Serious Kitchen Luxe RVS Keukens

Een luxe RVS keuken is nu verkrijgbaar. Onder het label SERIOUS KITCHEN levert Herman Thijs B.V. Interieurbouw Luxe RVS Keukens en Eilanden. Omdat wij ook interieurbouwer zijn kunnen wij inspelen op de wensen van de klant.  En niet alleen meubels. Wij verzorgen daarnaast uw volledige interieur op maat. Met onze maatwerkmeubelen, waarbij duurzaam hout de hoofdrol speelt, weten wij elk interieur tot in de puntjes te verwezenlijken. Neem contact met ons op en bespreek wat wij voor u kunnen betekenen.

Het maken van meubels op maat is onze passie

Het maken van meubels op maat, of een compleet interieur op maat, is waar onze passie ligt. Al sinds 1934 zijn wij actief als interieurbouwbedrijf. We zijn begonnen met het maken van meubels op maat, zoals schoolmeubels. Maar door ons grote succes en toenemende bekendheid binnen de regio verlegden we onze focus op het maken van een interieur op maat. Denk hierbij aan kasten, zitmeubelstafels en meer. Dankzij de gebundelde kennis en kunde van drie generaties, bent u bij ons aan het juiste adres voor maatwerkmeubelen en een interieur op maat. Nu bent u ook voor een RVS keuken bij ons op het juiste adres!

Maatwerkmeubelen met oog op duurzaamheid

Bij ons staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Wij zijn namelijk van mening dat MVO nieuwe mogelijkheden creëert voor verschillende partijen, dankzij de combinatie van innovatie en duurzaamheid. Wij werken enkel met hout dat is voorzien van een PEFC- of FSC-keurmerk. Hiermee kunnen wij zowel de duurzaamheid als kwaliteit van de maatwerkmeubelen te allen tijde garanderen.

Advies op maat voor uw (RVS) meubels en interieur

Wij werken enkel met ervaren en opgeleide werknemers, waardoor wij altijd een professionele werkhouding kunnen garanderen. Dankzij de kennis en kunde waar zij over beschikken, bieden wij een flexibele werkwijze aan waarbij ze graag met u meedenken. Zo voorzien ze u van advies op maat voor uw meubels of interieur. Bij gevolg weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt en dat alles volledig aansluit op uw wensen en eisen. Heeft u nog vragen over onze diensten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerkmeubelen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)134 559297 of door het invullen van het online contactformulier.

Bekijk gerealiseerde projecten Of stel ons een vraag